Huzatok

Huzatok

A The Board huzatok melyekből választhat, kiváló minőségű prémium kategóriás bútorszövetek. A pamut szövet, és a tartást biztosító műszálszövet tökéletes keverése által, bőrbarát, természetes tapintású és érzetű, ugyanakkor elegáns és igényes. A kevert szövetnek köszönhetően nem gyűrődnek, és magas a kopásállóságuk is. Hajósmatracok behúzásánál beltéri használatra ajánlottak. A prémium minőségnek köszönhetően vegyileg tisztíthatóak.

A hajósmatracok behúzása, kárpitozása kárpitos szakemberek munkája, kiváló minőségben, és odafigyeléssel készülnek. 

A behúzásra kiválasztott huzatot ajánlott személyesen megtekinteni, megtapintani. Ezt személyesen megteheti előre egyeztetett időpontban, vagy akár a szivacsának leadásakor. (+36 30 981 4554)

A hajó belső terének kialakításához, (anyag és színválasztás) is segítséget nyújtunk igény szerint, e-mailben átküldött fotók alapján.  

Az alábbi bútorszöveteken kívül még egyéb bútorszövetek, és yacht műbőr szövetek közül választhat. 

A The Board huzatok kiválasztásánál a fajták, színeik, és esetleges színkombinációs lehetőségek végtelen lehetősége merülhet fel, ezért kérjük, hogy minden esetben kérje segítségünket.

Válassz hajódhoz kódlobogós The Board párnákat! A The Board párnacsalád megszületéséhez, a víz, és a hajózás szeretete, valamint a hajós életben használt kódlobogók adták az ihletett. Ezeknek a mintáknak a tovább gondolásaként , a piros-fehér és kék színek összhangjából jöttek létre, a nautical stílusú párnák, melyek azon túl, hogy egyedi lakberendezési kiegészítők, még kényelmi funkciókkal is bírnak. A design, a kényelem, és a használhatóság hármasának minden előnyével.

A kiváló minőségű The Board párnacsalád egyedülálló design, és tökéletes minőség harmóniájából született. Az egyedi, kézzel varrott, exclusive kivitelezésű The Board párnacsalád külső huzata kifogástalan minőségű bútorszövetből, egyedi tervezéssel, mindkét oldalán mintás kivitelezéssel készült. A hajózás, és a víz hangulatát varázsolhatjuk otthonunkba, belső tereinket barátságossá, természetközelivé változtatják. Hajók belső tereiben is ideálisan használható, hiszen a párnabelső különleges töltete párás, vizes közegben is ideális, nem penészedik, mosható, és kiválóan megőrzi tartását.

Hajók, tenger, napsütés… Nautical design, a The Board párnacsaláddal otthonod tengerparti házzá alakul. Egyedi tervezésű, design hajóspárnák. Kényelmes, igényes, stílusos. Feldobhatod vele nappalid, hálód, hétvégi házad vagy hajód. A már megszokott kiváló minőség, egyedi design, és stílus.

The Board párnacsalád igényes kivitelben, abszolút kényelmet biztosít használójának, formatartó, különleges kiegészítője lesz hajójának, vagy lakóterének.

The Board Life huzat színei:

life huzat

The Board Elegance huzat színei:

Tampa huzat színei